Uppsalas Nya Tidning skriver om trevliga resmål i Sverige för den matintresserade. Här nämns bland annat Kolåsens Fjällhotells restaurang som lagar mat på egna, samt lokala råvaror. Beläget vid vägs ände, drygt tio mil norr om Järpen och omringat av fjällsjöar och Skäckerfjällen, har Kolåsen fjällhotell blivit en levande oas, väckt till liv av egna odlingar och djurhållning.

Det är inte bara naturen och det välbevarade hotellet som gör platsen speciell enligt skribenten; maten har blivit en magnet för turister och en anledning för stammisar att återvända. Kolåsens Fjällhotell beskrivs som en plats där självhushållning och närheten till naturen går hand i hand, och där du inte bara erbjuds en unik vistelse utan också en smakupplevelse som följer årstidernas skiftningar.

Artikeln finns att läsa för dig som är prenumerant i Uppsalas Nya Tidnings digitala arkiv. Vid frågor kan du kontakta oss via e-post.

Artikel ur Uppsalas Nya Tidning om Kolåsens Fjällhotell.

Vill du veta mer om hotellets restaurang? Läs mer här.