Vandring sommar

 

Vandringspaket!

Vandra med Värdparet! Vandra, vilt och vackert.

Granne med Kolåsen ligger de fantastiska Skäckerfjällen som även kallas ”Lilla Sarek”. Här finns bara en markerad led men vandringsalternativen är fler. I sommar visar Kolåsens värdpar Anna & Micke sina smultronställen i Skäckerfjällen. Gemensamma dagsvandringar och goda middagar som avslutning på kvällen. Endast vissa datum.

Skäckerfjällets naturreservat är ett imponerande fjällområde med fjäll, myrar och urskogar. Det har också en storslagen högfjällskaraktär, med branta fjällsidor och stora nivåskillnader. Från Kolåsen och hotellet ser man rakt in i Rutsdalen. På höger sida sträcker sig Dörrsvalens topp. 980 möh. I mitten ringlar den glittrande Rutsälven som sommartid kan få riktigt varmt vatten. Vi tar er till bäckar och vattenfall, hisnande vyer och sköna dalar. Följ med och upptäck Skäckerfjällen i sommar.

Tid: 3-6 augusti 2017

Vad ingår:
Tre nätters logi samt samtliga måltider. Guide på fjället, bastu och viss transport. Även egen bil används.

För vem?
För dig som tycker om att vandra med hellre vill gå tillsammans med andra. Du ska orka att under en dag gå ca 1 mil i kuperad terräng.

Pris STFmedlem: 4195:-
Pris icke medlem: 4495:-
Enkelrumstillägg: 600:-

Vill du följa med på själva vandringen? Vi vandrar den 4 och 5 augusti med samling vid hotellet 10.00. Vandringen tar ca sex timmar och kostar 750:-/dag. Ni tar själv med er matsäck. För att planera vandringen så behöver du boka i förväg. E-posta eller ring oss för att anmäla dig eller om du undrar över mer.

Vi har även:
Guidad topptur den 25 juli, 9 augusti och 18 augusti.
Förbokas via telefon eller e-post.
Tid: ca 6h
550:-/p

Topptur till Dörrsvalen 980 möh den 25 juli.

Vi träffas vid hotellet kl. 10.00 och börjar i bil de första 6 km (även egna bilar används) Därifrån vandrar vi upp på toppen och äter medhavd lunch/fika. Den och kaffe/thé har ni själva med er och vi har något till kaffet. På toppen finns en dagbok, ett röse och en fantastisk utsikt. Välkomna att vandra dit gemensamt. Turen tar ca 6-7 timmar och är ca 8-10 km.

Kostnad: 550:-/p