Vandring sommar

Vandringspaket!

Vandra med Värdparet! Vandra, vilt och vackert.

Granne med Kolåsen ligger de fantastiska Skäckerfjällen som även kallas ”Lilla Sarek”. Här finns bara en markerad led men vandringsalternativen är fler. I sommar visar Kolåsens värdpar Anna & Micke sina smultronställen i Skäckerfjällen. Gemensamma dagsvandringar och goda middagar som avslutning på kvällen.

Skäckerfjällets naturreservat är ett imponerande fjällområde med fjäll, myrar och urskogar. Det har också en storslagen högfjällskaraktär, med branta fjällsidor och stora nivåskillnader. Från Kolåsen och hotellet ser man rakt in i Rutsdalen. På höger sida sträcker sig Dörrsvalens topp. 980 möh. I mitten ringlar den glittrande Rutsälven som sommartid kan få riktigt varmt vatten. Vi tar er till bäckar och vattenfall, hisnande vyer och sköna dalar. Följ med och upptäck Skäckerfjällen i sommar.

 Vi börjar med en gemensam middag på torsdagen och har två och en halv vandringsdagar, fredag, lördag och söndag. Vandringen bestäms av vädret och gruppen. Vi avslutar med lunch på söndag, men eftersom det inte finns några kommunikationer på helgerna så ingår övernattning till måndagen för de som vill.Bussen går 06.50 från Kallsedet på måndag morgon så ingen frukost serveras på måndagen innan det. Har man egen bil så går det naturligtvis bra att åka redan på söndagen.

TID:
14-17 juli 2016

Pris per person:

STFmedlem: 3990:
Ej medlem:  4490:-
I priset ingår:
Boende i dubbelrum, linne, slutstäd, helpension, guide, bastu och transfer till och från Kallsedet.
Enkelrumstillägg: 600:-

Vandra tillsammans!

Ett vandringserbjudande för dig som vill vandra tillsammans med andra över en dag.

Kolåsens Fjällhotell erbjuder dagsvandringar med guide i de orörda Skäckerfjällen. Vi börjar vid hotellet kl. 10.00

Erbjudandet gäller den:
20 juli
28 juli
3 augusti
24 augusti
Förkunskaper: Kondition för en dags kuperad vandring i fjällmiljö. Ca 1 mil
250:- per person
STFmedlemmar har 50:- rabatt