Vandring aktiviteter

innehåll…

innehåll…

innehåll…

Vandringspaket!

DSC_0267

Vandra med Värdparet! Vandra, vilt och vackert. 2017

Granne med Kolåsen ligger de fantastiska Skäckerfjällen som även kallas ”Lilla Sarek”. Här finns bara en markerad led men vandringsalternativen är fler. I sommar visar Kolåsens värdpar Anna & Micke sina smultronställen i Skäckerfjällen. Gemensamma dagsvandringar och goda middagar som avslutning på kvällen.

3-6 augusti
Skäckerfjällen är ett vilt, vackert och orört fjällmassiv med en storslagen högfjällskaraktär. Flera toppar, gröna myrar, vindpinade tallar och många blommor. Anna & Micke, värdpar på Kolåsens Fjällhotell har sina favoritplatser. Följ med i sommar och upplev dessa. Gemensamma middagar på kvällen och bastu för den som vill.

Från 4195 kronor per person.
Vad ingår:
Tre nätters logi
Samliga måltider.
Guide på fjället
Bastu
Transport

För vem?
För dig som tycker om att vandra med hellre vill gå tillsammans med andra. Du ska orka att under en dag gå ca 1 mil i kuperad terräng.

Skäckerfjällets naturreservat är ett imponerande fjällområde med fjäll, myrar och urskogar. Det har också en storslagen högfjällskaraktär, med branta fjällsidor och stora nivåskillnader. Från Kolåsen och hotellet ser man rakt in i Rutsdalen. På höger sida sträcker sig Dörrsvalens topp. 980 möh. I mitten ringlar den glittrande Rutsälven som sommartid kan få riktigt varmt vatten. Vi tar er till bäckar och vattenfall, hissnande vyer och sköna dalar. Följ med och upptäck Skäckerfjällen i sommar.

T